Werk gezocht in Washington DC

02-05-2017 -
Beste collega’s, 
Afgelopen zomer ben ik met mijn gezin naar de VS verhuisd voor een werkaanstelling van mijn man voor een periode van twee tot drie jaar. Daarvoor werkte ik als chef de clinique in de regio Rotterdam/Den Haag. 
Sindsdien ben ik op zoek naar een nieuwe werkuitdaging. Ik heb diverse mensen benaderd en verschillende gesprekken gehad bij onderzoeksinstituten in en rondom Washington DC. Tot op heden heeft dit nog niet geresulteerd in een leuk project.
Helaas kan ik hier niet als gynaecoloog werken omdat de Nederlandse registratie hier niet erkend wordt. Het her­registratieproces duurt ten minste drie jaar en in ieder geval langer dan ons verblijf in de VS. 
Via deze ongebruikelijke maar wel veel gelezen weg wil ik jullie daarom, mijn Nederlandse collega’s, vragen of jullie mogelijkheden zien voor mij in de VS.
Hebben jullie onderzoeken lopen waar ik vanuit de VS. een bijdrage aan kan leveren? Zijn er lopende onderzoeken alhier waar jullie bekend mee zijn? Of hebben jullie een goede ingang of contact in de VS en bij voorkeur in de buurt van DC? Ik sta open voor alle tips en suggesties! Mijn contactgegevens zijn: marloes.maassen@yahoo.com of +1-240-423-0863. 
Alvast hartelijk dank, Marloes Maassen.