9 september: Nationale Dag van de Geboorte!

28-08-2017 - Op zaterdag 9 september, de door hetFonds Gezond Geboren (FGG) geregistreerde Dag van de Geboorte, wordt gevierd dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen. Ook wordt er bij stil gestaan dat dit niet vanzelfsprekend is… FGG is hét fonds op het gebied van de geboortezorg dat meer wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van ziekten en sterfte mogelijk wil maken.
Het FGG roept u op om in het weekend van 9 september met uw praktijk/afdeling en/of maatschap bij te dragen aan het fonds door:
> Aan ouders die in het weekend van 9/9 bevallen, een babymutsje met logo van het fonds te overhandigen met een flyer en een oproep(kaartje) om ons een geboortekaartje te mailen, waarna wij ter felicitatie nog een kleine attentie opsturen?
Wij hebben hiervoor een brievenbuspakket met een mutsje, flyer en kaartje samengesteld. U kunt dat bestellen bij secretariaat@fondsgezondgeboren.nl
> Aan deze dag, geheel naar eigen inzicht, een feestelijke invulling te geven en daar al dan niet de lokale pers en/of social media bij in te schakelen.